Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom na Slavonskoj aveniji

Jučer, 6. prosinca oko 7 sati na raskrižju Čulinečke ulice i Savonske avenije dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Osobnim automobilom marke Renault 21 francuskih registracijskih oznaka upravljao je 42-godišnji hrvatski državljanin Čulinečkom ulicom u smjeru jugoistoka, a kad je na raskrižju namjeravao skrenuti ulijevo u Slavonsku aveniju nije propustio vozila iz suprotnog smjera te je udario vozilom u stražnji dio vozila renault megane zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak. Od siline naleta renault 21 se zarotirao i sletio s kolnika na mekani teren. U prometnoj nesreći 42-godišnjak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju Zagreb.  

Jučer, 6. prosinca oko 7 sati na raskrižju Čulinečke ulice i Savonske avenije dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Osobnim automobilom marke Renault 21 francuskih registracijskih oznaka upravljao je 42-godišnji hrvatski državljanin Čulinečkom ulicom u smjeru jugoistoka, a kad je na raskrižju namjeravao skrenuti ulijevo u Slavonsku aveniju nije propustio vozila iz suprotnog smjera te je udario vozilom u stražnji dio vozila renault megane zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak.

Od siline naleta renault 21 se zarotirao i sletio s kolnika na mekani teren.

U prometnoj nesreći 42-godišnjak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju Zagreb.



Stranica