Ulica Republike Austrije: tramvajem naletio na pješakinju

U ponedjeljak, 6. prosinca oko 6 sati, u smjeru sjevera Ulice Republike Austrije, 52-godišnjak se tramvajem linije 11 dovezao do raskrižja s Takovčevom ulicom gdje je preko obilježenog pješačkog prijelaza 78-godišnjakinja prelazila Ulicu Republike Austrije. Zbog neprilagođene brzine vozač je prednjim dijelom tramvaja udario pješakinju. Nakon nesreće ozlijeđena pješakinja je odvezena u KB Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Zbog ove prometne nesreće tramvajski je promet od 7 do 8 sati u smjeru sjevera Ulice Republike Austrije bio obustavljen.   

U ponedjeljak, 6. prosinca oko 6 sati, u smjeru sjevera Ulice Republike Austrije, 52-godišnjak se tramvajem linije 11 dovezao do raskrižja s Takovčevom ulicom gdje je preko obilježenog pješačkog prijelaza  78-godišnjakinja prelazila Ulicu Republike Austrije. Zbog neprilagođene brzine vozač je prednjim dijelom tramvaja udario pješakinju. Nakon nesreće ozlijeđena pješakinja je odvezena u KB Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Zbog ove prometne nesreće tramvajski je promet od 7 do 8 sati u smjeru sjevera Ulice Republike Austrije bio obustavljen.  



Stranica