Teške krađe, prikrivanje kaznenog djela i pokušaj razbojstva

Policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-, 19- i 26-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela: teške krađe, prikrivanje kaznenog djela i razbojstvo u pokušaju. Razbojstvo u pokušaju na štetu zaposlenice kioska zajedno su počinili 18-godišnjak i 19-godišnjak. Deset teških krađa provaljivanjem u kioske počinio je 18-godišnjak, a prikrivanje kaznenog djela počinio je 26-godišnjak. Naime, trojac je dolijao nakon razbojstva u pokušaju nad zaposlenicom kioska koje se dogodilo 11. prosinca 2010. oko 12 sati u Ulici K.Š. Gjalskog. Osamnaestogodišnjak i 19-godišnjak nisu uspjeli u svojoj nakani, no policijski službenici su ih pronašli i odveli u službene policijske prostorije na krim. istraživanje. Tada je utvrđeno da je 18-godišnjak u razdoblju od 29. listopada do 15. prosinca 2010. počinio još i 10 teških krađa provaljivanjem u kioske iz kojih je otuđio veću količinu duhanskih proizvoda koje je potom osobnim automobilom citroen odvezao 26-godišnjaku koji ih je skladištio u unajmljenom prostoru. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su odvezeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  

Policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-, 19- i 26-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela: teške krađe, prikrivanje kaznenog djela i razbojstvo u pokušaju.

Razbojstvo u pokušaju na štetu zaposlenice kioska zajedno su počinili 18-godišnjak i 19-godišnjak. Deset teških krađa provaljivanjem u kioske počinio je 18-godišnjak, a prikrivanje kaznenog djela počinio je 26-godišnjak.

Naime, trojac je dolijao nakon razbojstva u pokušaju nad zaposlenicom kioska koje se dogodilo 11. prosinca 2010. oko 12 sati  u Ulici K.Š. Gjalskog. Osamnaestogodišnjak i 19-godišnjak nisu uspjeli u svojoj nakani, no policijski službenici su ih pronašli i odveli u službene policijske prostorije na krim. istraživanje. Tada je utvrđeno da je 18-godišnjak u razdoblju od 29. listopada do 15. prosinca 2010. počinio još i 10 teških krađa provaljivanjem u kioske iz kojih je otuđio veću količinu duhanskih proizvoda koje je potom osobnim automobilom citroen odvezao 26-godišnjaku koji ih je skladištio u unajmljenom prostoru.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su odvezeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

 



Stranica