Izbjegavanje carinskog nadzora i prikrivanje

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom i 36-godišnjakom zbog izbjegavanje carinskog nadzora i prikrivanja. U studenom ove godine 29-godišnjak je nabavio 75 šteka cigareta marke Memphis classic i Memphis blue, koje su bile obilježene nadzornim markicama Uprave za indirektno neizravno oporezivanje Republike Bosne i Hercegovine. Robu je uskladištio radi daljnje preprodaje u iznajmljenoj garaži u vlasništvu 36-godišnjaka u mjestu Šibice. Pretragom garaže po nalogu Županijskog suda u Zagrebu cigarete su pronađene su i oduzete. Protiv osumnjičenih je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zaprešiću.  

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom i 36-godišnjakom zbog izbjegavanje carinskog nadzora i prikrivanja.

U studenom ove godine 29-godišnjak je nabavio 75 šteka cigareta marke Memphis classic i Memphis blue, koje su bile obilježene nadzornim markicama Uprave za indirektno neizravno oporezivanje Republike Bosne i Hercegovine. Robu je uskladištio radi daljnje preprodaje u iznajmljenoj garaži u vlasništvu 36-godišnjaka u mjestu Šibice.

Pretragom garaže po nalogu Županijskog suda u Zagrebu cigarete su pronađene su i oduzete.

Protiv osumnjičenih je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zaprešiću.

 



Stranica