Prometna nesreća na raskrižju Horvaćanske i Selske ceste, nalet na pješaka; traže se svjedoci-očevici

U utorak, 21. prosinca oko 20.30 sati na raskrižju Horvaćanske i Selske ceste, po izjavi 54-godišnjeg pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu došlo je do prometne nesreće, u kojoj je nepoznato, vozilo krećući se Horvaćanskom ulicom u smjeru istoka, a dolaskom do raskrižja sa Selskom cestom, u skretanju ulijevo naletjelo na 54-godišnjeg pješaka i lakše ga ozlijedilo. Pješaku je izmjereno je 1.43 g/kg alkohola u krvi. Liječnička mu je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica. Radi utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6530 870 ili 192.  

U utorak, 21. prosinca oko 20.30 sati na raskrižju Horvaćanske i Selske ceste, po izjavi 54-godišnjeg pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu došlo je do prometne nesreće, u kojoj je nepoznato, vozilo krećući se Horvaćanskom ulicom u smjeru istoka, a dolaskom do raskrižja sa Selskom cestom, u skretanju ulijevo naletjelo na 54-godišnjeg pješaka i lakše ga ozlijedilo. Pješaku je izmjereno je 1.43 g/kg alkohola u krvi. Liječnička mu je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica.

Radi utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6530 870 ili 192.

 



Stranica