Prijetnja

Policijski službenici VII. Policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i uništenja i oštećenja tuđe stvari na štetu 33-godišnjakinje. Osumnjičeni je 14.siječnja telefonom nazvao 33-godišnjakinju i zaprijetio joj ozljeđivanjem. U stanju uznemirenosti i straha za svoj život 33-godišnjakinja je sa 15/16. siječnja otišla prespavati kod prijateljice. Osumnjičeni je to iskoristio, ušao u stan te razbio namještaj, počinivši štetu od nekoliko tisuća kuna. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je prepraćen u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici VII. Policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i uništenja i oštećenja tuđe stvari na štetu 33-godišnjakinje.

Osumnjičeni je 14.siječnja telefonom nazvao 33-godišnjakinju i zaprijetio joj ozljeđivanjem. U stanju uznemirenosti i straha za svoj život 33-godišnjakinja je sa 15/16. siječnja otišla prespavati kod prijateljice. Osumnjičeni je to iskoristio, ušao u stan te razbio namještaj, počinivši štetu od nekoliko tisuća kuna. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je prepraćen u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  



Stranica