Uništenje i oštećenje tuđe stvari

Policijski su službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari. Naime, 42-godišnjak je u razdoblju od 15. do 16. siječnja između 20 i 7.30 sati osobnim automobilom VW passat zagrebačkih registracijskih oznaka ušao u dvorište župe u Javorju na Trgu sv. Vida. Passatom se vozio po dvorištu, a kada je vozilom pokušao izaći izvan dvorišta passatom je oštetio dio betonskog zida na ogradi natkrivenog dijela objekta koji služi za vanjsko služenje Svete Mise. Potom je nastavio voziti po groblju iza župe. Vozilom je oštetio i nadgrobni spomenik jednog grobnog mjesta. Protiv osumnjičenog je redovnim putem podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zaprešiću.  

Policijski su službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Naime, 42-godišnjak je u razdoblju od 15. do 16. siječnja između 20 i 7.30 sati osobnim automobilom VW passat zagrebačkih registracijskih oznaka ušao u dvorište župe u Javorju na Trgu sv. Vida. Passatom se vozio po dvorištu, a kada je vozilom pokušao izaći izvan dvorišta passatom je oštetio dio betonskog zida na ogradi natkrivenog dijela objekta koji služi za vanjsko služenje Svete Mise.

Potom je nastavio voziti po groblju iza župe. Vozilom je oštetio i nadgrobni spomenik jednog grobnog mjesta.

Protiv osumnjičenog je redovnim putem podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zaprešiću.



Stranica