Razbojništvo

Policijski službenici III. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 24-godišnjaka i 16-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva na štetu 35-godišnjaka. Osnovano se sumnja da su dvojica 24-godišnjaka i 16-godišnjak 6.veljače oko 16 sati u Vinodolskoj ulici, u parku, uz verbalne prijetnje od 35-godišnjaka otuđili 100 kuna. Osumnjičene su policijski službenici III. Policijske postaje Zagreb nakon provedenog kriminalističkog istraživanja odveli u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici III. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 24-godišnjaka i 16-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva na štetu 35-godišnjaka.

Osnovano se sumnja da su dvojica 24-godišnjaka i 16-godišnjak 6.veljače oko 16 sati u Vinodolskoj ulici, u parku, uz verbalne prijetnje od 35-godišnjaka otuđili 100 kuna. Osumnjičene su policijski službenici III. Policijske postaje Zagreb nakon provedenog kriminalističkog istraživanja odveli u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.            



Stranica