Nalet osobnog automobila na pješakinju na raskrižju Maksimirske ceste, Mašićeve i Šulekove ulice; traže se svjedoci-očevici

Slika PU_ZG/slike/MUP/brzina.jpg

U srijedu, 9. veljače oko 7.20 sati na raskrižju Maksimirske ceste, Mašićeve i Šulekove ulice osobni automobil toyota camry zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 62-godišnjak, a kretao se Mašićevom ulicom u smjeru juga, naletio je na 58-godišnju pješakinju. Pješakinja je lakše ozlijeđena, a liječnička joj je pomoć pružena u KBC Zagreb. Radi utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 192.  

 

Foto: Ilustracija

U srijedu, 9. veljače oko 7.20 sati na raskrižju Maksimirske ceste, Mašićeve i Šulekove ulice osobni automobil toyota camry zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 62-godišnjak, a kretao se Mašićevom ulicom u smjeru juga, naletio je na 58-godišnju pješakinju. Pješakinja je lakše ozlijeđena, a liječnička joj je pomoć pružena u KBC Zagreb.

Radi utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 192.



Stranica