Priopćenje o dovršenom kriminalističkom istraživanju teškog ubojstva

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta PU zagrebačke postupajući sa policijskim službenicima Policijske postaje Trešnjevka proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva.

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta PU zagrebačke postupajući sa policijskim službenicima Policijske postaje Trešnjevka proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva. Osumnjičeni je u petak, 25. veljače oko 22 sata na okretištu tramvaja i autobusa Ljubljanica došao u verbalni i fizički sukob s 19-godišnjakom. Devetnaestogodišnjak se nakon sukoba udaljio, a osumnjičeni ga je slijedio pješice i vlastitim osobnim automobilom. Sustigavši ga oko 22,35 u Horvaćanskoj ulici,  iz vatrenog oružja ispalio je više hitaca u oštećenog, nanijevši mu ozljede koje su dovele do smrtnog ishoda.

Osumnjičeni 41-godišnjak koji je zaposlenik Ministarstva unutarnjih poslova, po dovršenom kriminalističkom istraživanju odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva iz čl. 91. st. 1 t 6 KZ-a.  



Stranica