Kriminalističko istraživanje - dovođenje u opasnost života i tijela općeopasnom radnjom ili sredstvom na Peščenici

Slika PU_ZG/slike/MUP/pistolj_I_lisice.jpg

Policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom zbog dovođenja u opasnost života i tijela općeopasnom radnjom ili sredstvom na Peščenici. On je u srijedu, 2. ožujka oko 20,30 sati došao u ulicu 2. Kanalski put, 6. Odvojak, te vičući tražio 37-godišnjaka koji mu je vrijeđao 44-godišnju nevjenčanu suprugu. Kada je iz kuće izašla 38-godišnjakinja i rekla mu da njezinog 37-godišnjeg supruga nema u kući, 46-godišnjak je ilegalno naoružan pištoljem marke Crvena zastava M 70 ispalio nekoliko hitaca pored 38-godišnjakinje i pored 62-godišnjakinje i 68-godišnjaka koji su tek izašli iz kuće. Osumnjičeni je nakon toga rukom udario 68-godišnjaka po vratu i ušao u kuću, a pošto nije pronašao 37-godišnjaka, izašao je van i ispalio je još jedan hitac u smjeru kuće, te prijetio nazočnima da će ih poubijati. Nakon događaja pokušao se udaljiti u teretnom automobilu fiat ducato zagrebačkih registracijskih oznaka, ali sustigli su ga i zaustavili policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb i doveli u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.  Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je , uz kaznenu prijavu, predan u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje  nad 46-godišnjakom zbog dovođenja u opasnost života i tijela općeopasnom radnjom ili sredstvom na Peščenici. On je u srijedu, 2. ožujka oko 20,30 sati došao u ulicu 2. Kanalski put, 6. Odvojak, te vičući tražio 37-godišnjaka koji mu je vrijeđao 44-godišnju nevjenčanu suprugu. Kada je iz kuće izašla 38-godišnjakinja i rekla mu da njezinog 37-godišnjeg supruga nema u kući, 46-godišnjak je ilegalno naoružan pištoljem marke Crvena zastava M 70 ispalio nekoliko hitaca pored 38-godišnjakinje i pored 62-godišnjakinje i 68-godišnjaka  koji su tek izašli iz kuće. Osumnjičeni je nakon toga rukom udario 68-godišnjaka po vratu i ušao u kuću, a pošto nije pronašao 37-godišnjaka, izašao je van i ispalio je još jedan hitac u smjeru kuće, te prijetio nazočnima da će ih poubijati. Nakon događaja pokušao se udaljiti u teretnom automobilu fiat ducato zagrebačkih registracijskih oznaka, ali sustigli su ga i zaustavili policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb i doveli u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje. 

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je , uz kaznenu prijavu, predan u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 



Stranica