Kriminalističko istraživanje: krađa i razbojništvo

Slika PU_ZG/slike/MUP/pistolj_I_lisice.jpg

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave zagrebačke u suradnji sa policijskim službenicima VI. Policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 30 i 26-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krađe i razbojništva. Počinitelji su 21/22. ožujka u Kostreni, u Ulici Ive Šodića otuđili vw golf, riječkih registracijskih oznaka, vlasništvo 38-godišnjaka, kojim su se 23. ožujka dovezli u Zagreb te oko 18,50 sati u Novom Zagrebu u Ulici Savezne Republike Njemačke počinili razbojništvo nad uposlenicima banke. Ukupna materijalna šteta u oba kaznena djela procjenjuje se na oko 60 000 kuna. Osumnjičeni su nakon završetka kriminalističkog istraživanja prepraćeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave zagrebačke u suradnji sa policijskim službenicima VI. Policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 30 i 26-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krađe i razbojništva.

Počinitelji su 21/22. ožujka u Kostreni, u Ulici Ive Šodića otuđili vw golf, riječkih registracijskih oznaka, vlasništvo 38-godišnjaka, kojim su se 23. ožujka dovezli u Zagreb te oko 18,50 sati u Novom Zagrebu u Ulici Savezne Republike Njemačke počinili razbojništvo nad uposlenicima banke.

Ukupna materijalna šteta u oba kaznena djela procjenjuje se na oko 60 000 kuna.

Osumnjičeni su nakon završetka kriminalističkog istraživanja prepraćeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica