Prijetnja, nasilničko ponašanje u obitelji i zapuštanje i zlostavljane djeteta ili maloljetne osobe

Policijski službenici PP Sesvete dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i nasilničkog ponašanja u obitelji na štetu 47-godišnje supruge i kaznena djela zapuštanja ili zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe na štetu dvojice sinova (u vrijeme počinjenja djela 18 i 11 godina). Osumnjičeni 49-godišnjak je od 2005. godine pa do 26. ožujka ove godine, na adresama stanovanja u više navrata psihički i fizički zlostavljao suprugu i djecu. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici PP Sesvete dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i nasilničkog ponašanja u obitelji na štetu 47-godišnje supruge i kaznena djela zapuštanja ili zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe na štetu dvojice sinova (u vrijeme počinjenja djela 18 i 11 godina).

Osumnjičeni 49-godišnjak je od 2005. godine pa do 26. ožujka ove godine, na adresama stanovanja u više navrata psihički i fizički zlostavljao suprugu i djecu

. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   



Stranica