Prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom; traže se svjedoci-očevici

Slika PU_ZG/slike/MUP/brzina.jpg

Jučer, 28. ožujka oko 21,40 sati, u Velikoj Gorici na raskrižju ulica Kneza Porina i Slavka Kolara dogodila se prometna nesreća u kojoj je biciklistkinja lakše ozlijeđena. Nepoznati je vozač u nepoznatom automobilu naletio na 47-godišnju biciklistkinju koja je prelazila kolnik na pješačkom prijelazu. Nakon prometne nesreće nepoznati vozač osobnog automobila se udaljio s mjesta događaja, a da prethodno nije pružio pomoć unesrećenoj niti je o navedenom izvijestio policiju.  Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 01/6221-144 ili na 192.  

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 28. ožujka oko 21,40 sati, u Velikoj Gorici na raskrižju ulica Kneza Porina i Slavka Kolara dogodila se prometna nesreća u kojoj je biciklistkinja lakše ozlijeđena. Nepoznati je vozač u nepoznatom automobilu naletio na 47-godišnju biciklistkinju koja je prelazila kolnik na pješačkom prijelazu. Nakon prometne nesreće nepoznati vozač osobnog automobila se udaljio s mjesta događaja, a da prethodno nije pružio pomoć unesrećenoj niti je o navedenom izvijestio policiju.  

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 01/6221-144 ili na 192.

 



Stranica