Kriminalističko istraživanje- nasilničko ponašanje u obitelji

Policijski službenici 4. policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio nasilničko ponašanje u obitelji. On je od svibnja 2010. godine do 11. ožujka ove godine u više navrata dolazio u alkoholiziranom stanju u stan u Maksimiru i vrijeđao 27-godišnju nevjenčanu suprugu, te je i fizički napadao. Nasilje je kulminiralo 11. ožujka ove godine kad je osumnjičeni 39-godišnjak ponovno fizički napao suprugu, a ona je uspjela pobjeći i pozvati policiju. Osumnjičeni je nakon kriminalističkog istraživanja, uz Posebno izvješće, doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  

Policijski službenici 4. policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio nasilničko ponašanje u obitelji. On je od svibnja 2010. godine do 11. ožujka ove godine u više navrata dolazio u alkoholiziranom stanju u stan u Maksimiru i vrijeđao 27-godišnju nevjenčanu suprugu, te je i fizički napadao. Nasilje je kulminiralo 11. ožujka ove godine kad je osumnjičeni 39-godišnjak ponovno fizički napao suprugu, a ona je uspjela pobjeći i pozvati policiju.

Osumnjičeni je nakon kriminalističkog istraživanja, uz Posebno izvješće, doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica