Krim. istraživanje – nasilničko ponašanje i prijetnja

Policijski službenici 2. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 85-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela nasilničkog ponašanja i prijetnje na štetu svoje 78-godišnje supruge. Osumnjičeni je unazad dvije godine kontinuirano bezrazložno vrijeđao suprugu i nasilnički se ponašao prema njoj. Zlostavljanje je kulminiralo 28. ožujka kada je 85-godišnjak uz vrijeđanje i smrću zaprijetio supruzi. Ona je slučaj prijavila policiji nakon čega je 85-godišnjak odveden u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje, a potom i uz kaznenu prijavu u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  

Policijski službenici 2. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 85-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela nasilničkog ponašanja i prijetnje na štetu svoje 78-godišnje supruge.

Osumnjičeni je unazad dvije godine kontinuirano bezrazložno vrijeđao suprugu i nasilnički se ponašao prema njoj. Zlostavljanje je kulminiralo 28. ožujka kada je 85-godišnjak uz vrijeđanje i smrću zaprijetio supruzi. Ona je slučaj prijavila policiji nakon čega je 85-godišnjak odveden u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje, a potom i uz kaznenu prijavu u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica