Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom na Črnomercu

Jučer, 10. travnja oko 13 sati na križanju ulice Črnomerec i Strme ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj se teško ozlijedio 21-godišnji vozač yamahe WR 125X zagrebačkih registracijskih oznaka. On je na spomenutom raskrižju oduzeo prednost vozilu koje se nalazilo s desne strane, produljio ravno prema sjeveru i prednjim kotačem udario stražnji lijevi bočni dio vw passata zagrebačkih registracijskih oznaka. Passatom, koji se kretao Strmom ulicom prema jugu i skretao u Ulicu Črnomerec, upravljao je 55-godišnji muškarac. Teško ozlijeđenom 21-godišnjaku liječnička je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici „Sveti Duh“.   

Jučer, 10. travnja oko 13 sati na križanju ulice Črnomerec i Strme ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj se teško ozlijedio 21-godišnji vozač yamahe WR 125X zagrebačkih registracijskih oznaka.

On je na spomenutom raskrižju oduzeo prednost vozilu koje se nalazilo s desne strane, produljio ravno prema sjeveru i prednjim kotačem udario stražnji lijevi bočni dio vw passata zagrebačkih registracijskih oznaka. Passatom, koji se kretao Strmom ulicom prema jugu i skretao u Ulicu Črnomerec, upravljao je 55-godišnji muškarac.

Teško ozlijeđenom 21-godišnjaku liječnička je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici „Sveti Duh“.  



Stranica