Prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom na križanju Avenije Većeslava Holjevca i Avenije Dubrovnik; traže se svjedoci – očevici

Navedena nesreća dogodila se jučer, 17. travnja oko 7 sati kada su se sudarili peugeot 406 i opel astra. Oba su vozila zagrebačkih registracijskih oznaka, a u nesreći je lakše ozlijeđena 41-godišnja vozačica astre. Na nju je naletio peugeot (upravljao 37-godišnji muškarac) dok je iz Avenije Većeslava Holjevca ušao u semaforizirano raskrižje na, za sada, upaljeno nepoznato svjetlo. Zbog udara astra je odbačena u desnu prometnu traku gdje je udarila nepoznato treće vozilo koje je napustilo mjesto događaja. Lakše ozlijeđenoj 41-godišnjakinji liječnička je pomoć pružena u KBC „Zagreb“, a Policijska uprava zagrebačka moli sve potencijalne svjedoke – očevice ove nesreće da se jave na broj telefona 192 u Operativno komunikacijski centar policijske.  

Navedena nesreća dogodila se jučer, 17. travnja oko 7 sati kada su se sudarili peugeot 406 i opel astra. Oba su vozila zagrebačkih registracijskih oznaka, a u nesreći je lakše ozlijeđena 41-godišnja vozačica astre. Na nju je naletio peugeot (upravljao 37-godišnji muškarac) dok je iz Avenije Većeslava Holjevca ušao u semaforizirano raskrižje na, za sada, upaljeno nepoznato svjetlo.

Zbog udara astra je odbačena u desnu prometnu traku gdje je udarila nepoznato treće vozilo koje je napustilo mjesto događaja.

Lakše ozlijeđenoj 41-godišnjakinji liječnička je pomoć pružena u KBC „Zagreb“, a Policijska uprava zagrebačka moli sve potencijalne svjedoke – očevice ove nesreće da se jave na broj telefona 192 u Operativno komunikacijski centar policijske.

 



Stranica