Prijevare i krađe

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica proveli su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom i 29-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo prijevare i krađe na štetu osoba starije životne dobi. Osumnjičeni su 6. travnja u Klinča Selu, predstavljajući se kao djelatnici Centra za socijalnu skrb, 82-godišnjaka doveli u zabludu ponudivši mu ručni električni masažer po cijeni od 3 200 kuna. Kako oštećeni nije kod sebe imao toliki iznos predao im je 1 600 kuna. Osumnjičeni su uzeli novac s obećanjem da će masažer dobiti kada isplati ostatak novca.  Dana 14. i 15. travnja na području Kravarskog i Pokupskog dvojac je oštećenom 73-godišnjaku i 64-godišnjakinji nudio na prodaju baterijske aparate za masažu, te su osumnjičeni iskoristivši njihovu nepažnju, iz novčanika im otuđili novac. Oštetivši 73-godišnjaka za 2 400 kuna i 64-godišnjakinju za 7 600 kuna. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica proveli su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom i 29-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo prijevare i krađe na štetu osoba starije životne dobi. Osumnjičeni su 6. travnja u Klinča Selu, predstavljajući se kao djelatnici Centra za socijalnu skrb, 82-godišnjaka doveli u zabludu ponudivši mu ručni električni masažer po cijeni od 3 200 kuna. Kako oštećeni nije kod sebe imao toliki iznos predao im je 1 600 kuna. Osumnjičeni su uzeli novac s obećanjem da će masažer dobiti kada isplati ostatak novca.    

Dana 14. i 15. travnja na području Kravarskog i Pokupskog dvojac je oštećenom 73-godišnjaku i 64-godišnjakinji nudio na prodaju baterijske aparate za masažu, te su osumnjičeni iskoristivši njihovu nepažnju, iz novčanika im otuđili novac. Oštetivši 73-godišnjaka za 2 400 kuna i 64-godišnjakinju za 7 600 kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.     



Stranica