Prijetnje

Policijski službenici VI. Policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 31-godišnjaka i njegove 53-godišnje majke. Osumnjičeni je 28. veljače u Novom Zagrebu, u Ulici Luja Adamića, poslao uznemirujući e-mail te ostavio uznemirujuće pismo u poštanski sandučić oštećenoj 53-godišnjakinji i njezinom 31-godišnjem sinu koji je predstavnik stanara zgrade. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici VI. Policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 31-godišnjaka i njegove 53-godišnje majke.

Osumnjičeni je 28. veljače u Novom Zagrebu, u Ulici Luja Adamića, poslao uznemirujući e-mail te ostavio uznemirujuće pismo u poštanski sandučić oštećenoj 53-godišnjakinji i njezinom 31-godišnjem sinu koji je predstavnik stanara zgrade. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 



Stranica