Prometna nesreća s teško ozlijeđenim muškarcem u Novom Čiču, Velika Gorica

Nesreća se dogodila jučer, 20. ovog mjeseca oko 14 sati, kada je traktor IMT zagrebačkih registracijskih oznaka oduzeo prednost kawasakiju KLE 500, također zagrebačkih registracija. IMT, kojim je upravljao je 74-godišnjak pod utjecajem alkohola (koncentracija od 0,39 g/kg) je na križanju s Brezovečkom učicom skrenuo lijevo bez propuštanja vozila iz suprotnog smjera. Zbog toga je na traktorsko priključno vozilo (sijačicu) u padu naletio 49-godišnji vozač motocikla i teško se ozlijedio. Liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju u Zagrebu.  

Nesreća se dogodila jučer, 20. ovog mjeseca oko 14 sati, kada je traktor IMT zagrebačkih registracijskih oznaka oduzeo prednost kawasakiju KLE 500, također  zagrebačkih registracija.

IMT, kojim je upravljao  je 74-godišnjak pod utjecajem alkohola (koncentracija od 0,39 g/kg) je na križanju s Brezovečkom učicom skrenuo lijevo bez propuštanja vozila iz suprotnog smjera. Zbog toga je na traktorsko priključno vozilo (sijačicu) u padu naletio 49-godišnji vozač motocikla i teško se ozlijedio.

Liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju u Zagrebu.



Stranica