Prometna nesreća s lakše ozlijeđenim djetetom na križanju Bukovečke i Maksimirske ulice; traže se svjedoci

Jučer, 20. travnja, oko podne 11-godišnje je dijete prelazilo spomenuto križanje preko obilježenog prijelaza na neutvrđeno svjetlo na semaforu. Na njega je tada naletio renault twingo zagrebačkih registracijskih oznaka (upravljao 58-godišnji muškarac) koji je na također neutvrđeno prometno svjetlo ušao u križanje iz Maksimirske ceste. Dijete je lakše ozlijeđeno i liječnička mu je pomoć pružena u KBC „Zagreb“, a svi potencijalni svjedoci ove prometne nesreće pozivaju se da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 192.  

Jučer, 20. travnja, oko podne 11-godišnje je dijete prelazilo spomenuto križanje preko obilježenog prijelaza na neutvrđeno svjetlo na semaforu. Na njega je tada naletio renault twingo zagrebačkih registracijskih oznaka (upravljao 58-godišnji muškarac) koji je na također neutvrđeno prometno svjetlo ušao u križanje iz Maksimirske ceste.

Dijete je lakše ozlijeđeno i liječnička mu je pomoć pružena u KBC „Zagreb“, a svi potencijalni svjedoci ove prometne nesreće pozivaju se da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 192.



Stranica