Dovršeno kriminalističko istraživanje – prijetnja na Trešnjevci

Policijski su službenici VII. policijske postaje dovršili krim istraživanje nad 24-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je smrću prijetio bivšoj nevjenčanoj supruzi. Sve se dogodilo 25./26. ovog mjeseca između 17 i 1 sat ujutro kada je osumnjičeni više puta nazvao oštećenu 26-godišnju djevojku i prijetio smrću njoj i muškarcu s kojim je sad u vezi. Nakon kraće svađe vratio se ponovo na adresu gdje oštećena boravio oko 1 sat i prijetnje ponovio. Djevojka je zatražila intervenciju, policijski službenici su 24-godišnja zatekli na mjestu događaja i odveli ga u službene prostorije gdje je bio do kraja krim istraživanja. Istražnom sucu priveden je u zakonskom roku.  

Policijski su službenici VII. policijske postaje dovršili krim istraživanje nad 24-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je smrću prijetio bivšoj nevjenčanoj supruzi.

Sve se dogodilo  25./26. ovog mjeseca između 17 i 1 sat ujutro kada je osumnjičeni više puta nazvao oštećenu 26-godišnju djevojku i prijetio smrću njoj i muškarcu s kojim je sad u vezi. Nakon kraće svađe vratio se ponovo na adresu gdje oštećena boravio oko 1 sat i prijetnje ponovio. Djevojka je zatražila intervenciju, policijski službenici su 24-godišnja zatekli na mjestu događaja i odveli ga u službene prostorije gdje je bio do kraja krim istraživanja. Istražnom sucu priveden je u zakonskom roku.

 



Stranica