Prometna nesreća s teško ozlijeđenim mladićem na križanju Savske, Slavonske i Zagrebačke avenije

Jučer, 9. svibnja oko 13 sati dogodila se prometna nesreća na gore spomenutom križanju u kojoj je teško ozlijeđen 15-godišnji muškarac. Uzrok nesreće je pretrčavanje preko obilježenog pješačkog prijelaza (zapadni kolnik Savske iz smjera jugozapada prema sjeveroistoku) na crveno svjetlo za prelazak pješaka. Na 15-godišnjaka je naletio renault scenic (upravljala 37-godišnja žena) koji je u raskrižje ušao na zeleno svjetlo za svoj smjer kretanja (smjer - jugozapad). Teško ozlijeđenom pješaku liječnička je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici „Sestre milosrdnice“.  

Jučer, 9. svibnja oko 13 sati dogodila se prometna nesreća na gore spomenutom križanju u kojoj je teško ozlijeđen 15-godišnji muškarac.

Uzrok nesreće je pretrčavanje preko obilježenog pješačkog prijelaza (zapadni kolnik Savske iz smjera jugozapada prema sjeveroistoku) na crveno svjetlo za prelazak pješaka.

Na 15-godišnjaka je naletio renault scenic (upravljala 37-godišnja žena) koji je u raskrižje ušao na zeleno svjetlo za svoj smjer kretanja (smjer  - jugozapad).

Teško ozlijeđenom pješaku liječnička je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici „Sestre milosrdnice“.



Stranica