Prometna nesreća u Zagrebačkoj ulici s teško ozlijeđenom osobom; traže se svjedoci-očevici

U utorak, 17. svibnja oko 15 sati na području Velike Gorice, nasuprot kućnog broja 1., prije nadvožnjaka u smjeru Velike Mlake, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala 2 osobna automobila zagrebačkih registracijskih oznaka. Renault laguna plave boje kojim je upravljao 25-godišnjak i plavi fiat punto kojim je upravljala 25-godišnjakinja. Fiat je sletio s kolnika u odvodni kanal, a u nesreći je teško ozlijeđena 49-godišnja putnica iz fiata, a lakše 25-godišnja vozačica istog automobila. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6221 144 ili 192.   

U utorak, 17. svibnja oko 15 sati na području Velike Gorice, nasuprot kućnog broja 1., prije nadvožnjaka u smjeru Velike Mlake, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala 2 osobna automobila zagrebačkih registracijskih oznaka. Renault laguna plave boje kojim je upravljao 25-godišnjak i plavi fiat punto kojim je upravljala 25-godišnjakinja.

Fiat je sletio s kolnika u odvodni kanal, a u nesreći je teško ozlijeđena 49-godišnja putnica iz fiata, a lakše 25-godišnja vozačica istog automobila.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6221 144 ili 192.

 

 



Stranica