Prometna nesreća s teško ozlijeđenim biciklistom na raskrižju Avenije Dubrovnik i Većeslava Holjevca

Jučer, 22. svibnja oko 19.30 sati na raskrižju Avenije Dubrovnik i Većeslava Holjevca dogodila se prometna nesreća u kojoj je 43-godišnji biciklist teško ozlijeđen. Upravljajući biciklom wheeler Avenijom Dubrovnik po obilježenoj biciklističkoj stazi u smjeru istoka, dolaskom do raskrižja s Av. V. Holjevca prešao je na zapadnu kolničku traku istog kolnika po obilježenoj biciklističkoj traci na znak zelenog svjetla na semaforu. Prelazeći na istočnu kolničku traku dok je na semaforu bilo crveno svijetlo za njegov smjer, na njegov desni bočni dio bicikla naletio je osobni automobil toyota yaris zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 59-godišnjak, a kretao se u smjeru sjevera.  Od siline udarca biciklist je pao na tlo i teško se ozlijedio, a liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.  

Jučer, 22. svibnja oko 19.30 sati na raskrižju Avenije Dubrovnik i Većeslava Holjevca dogodila se prometna nesreća u kojoj je 43-godišnji biciklist teško ozlijeđen. Upravljajući biciklom wheeler Avenijom Dubrovnik po obilježenoj biciklističkoj stazi u smjeru istoka, dolaskom do raskrižja s Av. V. Holjevca prešao je na zapadnu kolničku traku istog kolnika po obilježenoj biciklističkoj traci na znak zelenog svjetla na semaforu. Prelazeći na istočnu kolničku traku dok je na semaforu bilo crveno svijetlo za njegov smjer, na njegov desni bočni dio bicikla naletio je osobni automobil toyota yaris zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 59-godišnjak, a kretao se u smjeru sjevera.

Od siline udarca biciklist je pao na tlo i teško se ozlijedio, a liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.



Stranica