Krim. istraživanje: prijetnja i uništenje i oštećenje tuđe stvari u Novom Zagrebu

Slika PU_ZG/slike/MUP/napad_nozem.jpg

Policijski službenici VI. Policijske postaje Zagreb, proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i uništenje i oštećenje tuđe stvari na štetu 31-godišnjakinje. Osumnjičeni je 23. svibnja oko 12,30 sati u Novom Zagrebu u Sigetu, na terasi ugostiteljskog objekta prišao stolu gdje je sjedila njegova bivša djevojka u društvu 32-godišnjaka i zamolio je da porazgovaraju na samo, na što je 31-godišnjakinja pristala. Udaljili su se 20-ak metara od ugostiteljskog objekta da bi u jednom trenutku 27-godišnjak iz obližnjeg cvijetnjaka izvadio nož. Oštećena se uplašila i pokušala pobjeći na što ju je osumnjičeni htio fizički spriječiti. Nakon par minuta do njih je došao 32-godišnjak, koji je 27-godišnjaka pokušavao smiriti, na što je osumnjičenik ponovo izvadio nož iz zemlje i njime probušio gume na chevroletu, zagrebačkih registracijskih oznaka vlasništvo oštećene.  Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici VI. Policijske postaje Zagreb, proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i uništenje i oštećenje tuđe stvari na štetu 31-godišnjakinje.

Osumnjičeni je 23. svibnja oko 12,30 sati u Novom Zagrebu u Sigetu, na terasi ugostiteljskog objekta prišao stolu gdje je sjedila njegova bivša djevojka u društvu 32-godišnjaka i zamolio je da porazgovaraju na samo, na što je 31-godišnjakinja pristala. Udaljili su se 20-ak metara od ugostiteljskog objekta da bi u jednom trenutku 27-godišnjak iz obližnjeg cvijetnjaka izvadio nož. Oštećena se uplašila i pokušala pobjeći na što ju je osumnjičeni htio fizički spriječiti. Nakon par minuta do njih je došao  32-godišnjak,  koji je 27-godišnjaka pokušavao smiriti, na što je osumnjičenik ponovo izvadio nož iz zemlje i njime probušio gume na chevroletu, zagrebačkih registracijskih oznaka vlasništvo oštećene. 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  



Stranica