Krim istraživanje: prijetnja na Medveščaku

Policijski službenici V. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje nad 31-godišnjom bivšom djevojkom. Prijetnje je ponavljao kroz protekla dva mjeseca kada je oštećenoj dolazio na kućnu adresu, presretao je na ulici i prijetio SMS porukama. Osjećaj straha i uznemirenosti kulminirao je u ponedjeljak, 23. ovog mjeseca kada je osumnjičeni prišao bivšoj djevojci u kafiću u Tuškanovoj i počeo ju vrijeđati i prijetiti ozljeđivanjem. Nakon dovršenog krim istraživanja osumnjičeni je, u zakonskom roku, doveden pred istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu.  

Policijski službenici V. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje nad 31-godišnjom bivšom djevojkom.

Prijetnje je ponavljao kroz protekla dva mjeseca kada je oštećenoj dolazio na kućnu adresu, presretao je na ulici i prijetio SMS porukama. Osjećaj straha i uznemirenosti kulminirao je u ponedjeljak, 23. ovog mjeseca kada je osumnjičeni prišao bivšoj djevojci u kafiću u Tuškanovoj i počeo ju vrijeđati i prijetiti ozljeđivanjem.

Nakon dovršenog krim istraživanja osumnjičeni je, u zakonskom roku, doveden pred istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu.

 



Stranica