Drske krađe na području Zagreba i u Velikoj Gorici

Jučer, 27.svibnja oko 9,55 u Ulici Vida Došena nepoznati je muškarac na biciklu prišao 68-godišnjoj ženi s leđa i istrgnuo joj ogrlicu vrijednu nekoliko tisuća kuna. 

Jučer, 27.svibnja oko 9,55 u Ulici Vida Došena nepoznati je muškarac na biciklu prišao  68-godišnjoj ženi s leđa i istrgnuo joj ogrlicu vrijednu nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 27. svibnja oko 11,10 sati na križanju Držićeve i Vukovarske nepoznati je mladić prišao 70-godišnjoj ženi i istrgnuo joj lančić vrijedan više stotina kuna.

Jučer, 27.svibnja oko 11,45 sati u Kriškoj je ulici na Pešćenici nepoznati je mladić prišao 11-godišnjem djetetu i iz ruke mu istrgnuo mobilni telefon vrijedan nekoliko stotina kuna.

Jučer, 27.svibnja oko 19,45 u haustoru zgrade u Slovenskoj ulici na Črnomercu nepoznati je počinitelj s leđa prišao 69-godišnjoj ženi i s vrata joj istrgnuo lančić vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Jučer,  27.svibnja oko 22 sata u Ulici Slavka Kolara u Velikoj Gorici nepoznati je počinitelj s leđa prišao 64-godišnjoj ženi i s vrata joj istrgnuo lančić vrijedan nekoliko tisuća kuna.



Stranica