Razbojništva u Novom Zagrebu, Gajnicama i u Dubravi

 Jučer, 28. svibnja oko 7,40 sati u Maretićevoj ulici u Novom Zagrebu nepoznati je muškarac, prijeteći pištoljem, od 41-godišnjeg zaposlenika u kiosku otuđio novac i cigarete. Ukupna materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

Jučer,  28. svibnja oko 7,40 sati u Maretićevoj ulici u Novom Zagrebu nepoznati je muškarac, prijeteći pištoljem, od 41-godišnjeg zaposlenika u kiosku otuđio novac i cigarete. Ukupna materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna. 

Jučer,  28. svibnja u 16,40 sati  u Gajnicama je nepoznati maskirani muškarac, prijeteći pištoljem, otuđio više tisuća kuna od 63-godišnjeg zaposlenika u prostorijama poslovnice tvrtke koja se bavi igrama na sreću.

Jučer,  28. svibnja oko 19,20 sati u Grižanskoj ulici u Dubravi nepoznati je maskirani muškarac, prijeteći pištoljem, od dvije zaposlenice (1975. i 1980.) otuđio više tisuća kuna.

Jučer,  28. svibnja oko 20 sati  dvojica su, djelomično maskiranih, muškaraca počinili kazneno djelo razbojništva nad zaposlenicom(1975.) u trgovini u Ulici Julija Knifera u Novom Zagrebu. Materijalna šteta iznosi više od tisuću kuna.



Stranica