Krađe

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i dvoje 19-godišnjaka zbog osnovane sumnje da su zajedno počinili dva kaznena djela krađe na štetu dvije fizičke osobe.  Osumnjičeni trojac je 23. travnja ove godine oko 17,45 sati došao u ugostiteljski objekt u Josipovićevoj ulici, gdje su zamolili upotrebu toaleta i dok je zaposlenica posluživala goste na terasi, iz registar blagajne otuđili 350 kuna i udaljili se, oštetivši 51-godišnju vlasnicu za navedeni iznos.  Također su 21. svibnja ove godine oko 15,30 došli do autopraonice u Matičinoj ulici gdje je 20-godišnjak zamolio upotrebu toaleta. Dok je 19-godišnjakinja zagovarala zaposlenike, za to vrijeme je 19-godišnjak iskoristivši njihovu nepažnju, ušao u garderobu i iz hlača 19-godišnjeg zaposlenika otuđio 320 kuna.  Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 20-godišnjak i 19-godišnjakinja su odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, dok je 19-godišnjak vraćen u odgojnu ustanovu.   

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i dvoje 19-godišnjaka zbog osnovane sumnje da su zajedno počinili dva kaznena djela krađe na štetu dvije fizičke osobe. Osumnjičeni trojac je 23. travnja ove godine oko 17,45 sati došao u ugostiteljski objekt u Josipovićevoj ulici, gdje su zamolili upotrebu toaleta i dok je zaposlenica posluživala goste na terasi, iz registar blagajne otuđili 350 kuna i udaljili se, oštetivši 51-godišnju vlasnicu za navedeni iznos. 
Također su 21. svibnja ove godine oko 15,30 došli do autopraonice u Matičinoj ulici gdje je 20-godišnjak zamolio upotrebu toaleta. Dok je 19-godišnjakinja zagovarala zaposlenike, za to vrijeme je 19-godišnjak iskoristivši njihovu nepažnju, ušao u garderobu i iz hlača 19-godišnjeg zaposlenika otuđio 320 kuna. 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 20-godišnjak i 19-godišnjakinja su odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, dok je 19-godišnjak vraćen u odgojnu ustanovu. 
 



Stranica