Prometna nesreća dvaju tramvaja u Branimirovoj ulici

Slika PU_ZG/slike/MUP/policija03.jpg

Jučer, 2. lipnja oko 16 sati 55-godišnjakinja je upravljala je tramvajem linije broj 6, južnim tramvajskim tračnicama Ulice kneza Branimira od zapada u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s Draškovićevom ulicom, neoprezno je skrenula u lijevo i tom prilikom prednjim dijelom tramvaja naletjela na prednji lijevi dio tramvaja linije broj 2, kojim je upravljao 40-godišnjak.  U nesreći lakše su ozlijeđene 55-godišnja i 32-godišnja putnica, a u vremenu od 16,09 do 18,11 sati, bio je obustavljen tramvajski promet u oba smjera.  

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 2. lipnja oko 16 sati 55-godišnjakinja je upravljala je tramvajem linije broj 6, južnim tramvajskim tračnicama Ulice kneza Branimira od zapada u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s Draškovićevom ulicom, neoprezno je skrenula u lijevo i tom prilikom prednjim dijelom tramvaja naletjela na prednji lijevi dio tramvaja linije broj 2, kojim je upravljao 40-godišnjak.

U nesreći lakše su ozlijeđene 55-godišnja i 32-godišnja putnica, a u vremenu od 16,09 do 18,11 sati, bio je obustavljen tramvajski promet u oba smjera.

 

 



Stranica