Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom; traže se svjedoci – očevci

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

Jučer, 2. lipnja oko 10,25 sati 58-godišnjak je upravljao motociklom njemačkih registracijskih oznaka, sjevernim kolnikom Jadranske avenije, srednjom prometnom trakom za ravno u smjeru jugozapada. Dolaskom do raskrižja s prilaznim kolnikom Sveučilišne bolnice i Ulice Jaruščica, ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja ravno, za vrijeme dok je na semaforu bilo uključeno neutvrđeno svjetlo. Dolaskom do sredine raskrižja, prednjim lijevim dijelom, naletio je na prednji desni dio audia A6 zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 57-godišnjak, a koji se kretao južnim kolnikom Jadranske avenije prema sjeveroistoku, ulazeći u raskrižje dok je za njegov smjer kretanja na semaforu bilo uključeno neutvrđeno svjetlo. Uslijed naleta vozač motocikla pao je na vjetrobransko staklo automobila, a potom na kolnik. U nesreći 58-godišnji vozač motocikla je smrtno stradao. Promet se navedenim raskrižjem odvijao otežano, a normaliziran je u 13,10 sati. Molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6530-870 ili 192 zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća.  

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 2. lipnja oko 10,25 sati 58-godišnjak je upravljao motociklom njemačkih registracijskih oznaka, sjevernim kolnikom Jadranske avenije, srednjom prometnom trakom za ravno u smjeru jugozapada. Dolaskom do raskrižja s prilaznim kolnikom Sveučilišne bolnice i Ulice Jaruščica, ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja ravno, za vrijeme dok je na semaforu bilo uključeno neutvrđeno svjetlo. Dolaskom do sredine raskrižja, prednjim lijevim dijelom, naletio je na prednji desni dio audia A6 zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 57-godišnjak, a koji se kretao južnim kolnikom Jadranske avenije prema sjeveroistoku, ulazeći u raskrižje dok je za njegov smjer kretanja na semaforu bilo uključeno neutvrđeno svjetlo. Uslijed naleta vozač motocikla pao je na vjetrobransko staklo automobila, a potom na kolnik. U nesreći 58-godišnji vozač motocikla je smrtno stradao. Promet se navedenim raskrižjem odvijao otežano, a normaliziran je u 13,10 sati.

Molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6530-870 ili 192 zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća.



Stranica