Krim istraživanje: prijetnja i uništenje i oštećenje tuđe stvari

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje te uništenja i oštećenja tuđe stvari na štetu 60-godišnjaka. Kriminalističko je istraživanje utvrdilo da je 59-godišnjak, zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, u subotu, 25. ovog mjeseca, svojim osobnim automobilom zapriječio prolaz 60-godišnjaku koji je upravljao osobnim automobilom marke Opel astra zagrebačkih registracijskih oznaka u ulici Posavci. Zapriječivši mu prolaz, 59-godišnjak je izašao iz svog vozila i sjekirom razbio vjetrobransko staklo na 60-godišnjakovom automobilu. Oštećeni je pokušao spriječiti daljnji napad uhvativši sjekiru, u čemu nije uspio, a 59-godišnjak mu je zaprijetio usmrćivanjem, nakon čega je 60-godišnjak pobjegao, a osumnjičeni je potom razbio još četiri stakla na navedenom automobilu, nakon čega se udaljio s mjesta događaja. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičenog su muškarca policijski službenici odveli u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.  

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje te uništenja i oštećenja tuđe stvari na štetu 60-godišnjaka. Kriminalističko je istraživanje utvrdilo da je 59-godišnjak, zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, u subotu, 25. ovog mjeseca, svojim osobnim automobilom zapriječio prolaz 60-godišnjaku koji je upravljao osobnim automobilom marke Opel astra zagrebačkih registracijskih oznaka u ulici Posavci. Zapriječivši mu prolaz, 59-godišnjak je izašao iz svog vozila i sjekirom razbio vjetrobransko staklo na 60-godišnjakovom automobilu. Oštećeni je pokušao spriječiti daljnji napad  uhvativši sjekiru, u čemu nije uspio, a 59-godišnjak mu je zaprijetio usmrćivanjem, nakon čega je 60-godišnjak pobjegao, a osumnjičeni je potom razbio još četiri stakla na navedenom automobilu, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

 Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičenog su muškarca policijski službenici odveli u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.



Stranica