Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom u ulici Matuni

Slika PU_ZG/slike/MUP/auto_policija04.jpg

Jučer, 30. lipnja oko 18,30 sati u ulici Matuni dogodila se prometna nesreća u kojoj je 36-godišnji muškarac teško ozlijeđen. Upravljajući vozilom bmw 3 zagrebačkih registracijskih oznaka navedenom ulicom u smjeru jugozapada 36-godišnjak je dolaskom do kućnog broja 28, u izlasku iz desnog zavoja, uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio je nadzor nad vozilom i sletio na meki teren, a potom prednjim dijelom vozila udario u betonsku ogradu u vlasništvu 40-godišnjaka.  U nesreći je teško ozlijeđen 36-godišnji putnik iz automobila, a liječnička mu je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica.  

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 30. lipnja oko 18,30 sati u ulici Matuni dogodila se prometna nesreća u kojoj je 36-godišnji muškarac teško ozlijeđen. Upravljajući vozilom bmw 3 zagrebačkih registracijskih oznaka navedenom ulicom u smjeru jugozapada 36-godišnjak je dolaskom do kućnog broja 28, u izlasku iz desnog zavoja, uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio je nadzor nad vozilom i sletio na meki teren, a potom prednjim dijelom vozila udario u betonsku ogradu u vlasništvu 40-godišnjaka.

U nesreći je teško ozlijeđen 36-godišnji putnik iz automobila, a liječnička mu je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica.

 



Stranica