Prometna nesreća na Trnju

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

Jučer, 6. srpnja oko 10 sati na Trnju, Av. Marina Držića, dogodila se prometna nesreća kada je 70-godišnjak upravljao yugom 45, bjelovarskih registracijskih oznaka. U namjeri da se prestroji iz jednog kolničkog traka u drugi, nije se uvjerio da to može napraviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te je stražnjim bočnim dijelom svog automobila udario u prednji lijevi bočni dio mopeda marke aprillia sportcity, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 50-godišnjak.  Od siline naleta motociklista je zajedno sa motociklom pao na kolnik. U nesreći, teško je ozlijeđen 50-godišnjak, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Sestara milosrdnice.   

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 6. srpnja oko 10 sati na Trnju, Av. Marina Držića, dogodila se prometna nesreća kada je 70-godišnjak upravljao yugom 45, bjelovarskih registracijskih oznaka. U namjeri da se prestroji iz jednog kolničkog traka u drugi, nije se uvjerio da to može napraviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te je stražnjim bočnim dijelom svog automobila udario u prednji lijevi bočni dio mopeda marke aprillia sportcity, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 50-godišnjak.

Od siline naleta motociklista je zajedno sa motociklom pao na kolnik. U nesreći, teško je ozlijeđen 50-godišnjak, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Sestara milosrdnice.    



Stranica