Krim. istraživanje: nasilničko ponašanje u obitelji i prijetnja

Policijski službenici IV. Policijske postaje Zagreb, proveli su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničko ponašanje u obitelji i prijetnju na štetu svoje 22-godišnje nevjenčane supruge. Osumnjičeni je u vremenu od mjeseca ožujka do 5. srpnja 2011. godine na II. Ferenščici, u stanu, učestalo pod utjecajem alkohola verbalno vrijeđao, a nakon toga i fizički napadao 22-godišnjakinju. Takvo ponašanje je kod oštećene izazvalo nemir i strah za vlastiti život te je događaj prijavila policiji.  Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

Policijski službenici IV. Policijske postaje Zagreb, proveli su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničko ponašanje u obitelji i prijetnju na štetu svoje 22-godišnje nevjenčane supruge.

Osumnjičeni je u vremenu od mjeseca ožujka do 5. srpnja 2011. godine na II. Ferenščici, u stanu, učestalo pod utjecajem alkohola verbalno vrijeđao, a nakon toga i fizički napadao 22-godišnjakinju. Takvo ponašanje je kod oštećene izazvalo nemir i strah za vlastiti život te je događaj prijavila policiji.     

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  



Stranica