Teške krađe

Policijski službenici VI. policijske postaje Novi Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika starosti 14 i 15 godina zbog osnovane sumnje da su počinili teške krađe. Oni su od 21 do 25. srpnja ove godine na području Novog Zagreba počinili 3 teške krađe na način da su prilazili žrtvama (ženskim osobama starosti 84., 68. i 52. godine) te su im s vrata otrgnuli i otuđivali zlatne lančiće. Ukupno počinjena materijalna šteta iznosi oko 3 000 kuna. Nakon kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenika je podneseno Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.  

Policijski službenici VI. policijske postaje Novi Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika starosti 14 i 15 godina zbog osnovane sumnje da su počinili teške krađe.

Oni su od 21 do 25. srpnja ove godine na području Novog Zagreba počinili 3 teške krađe na način da su prilazili žrtvama (ženskim osobama starosti 84., 68. i 52. godine) te su im s vrata otrgnuli i otuđivali zlatne lančiće.

Ukupno počinjena materijalna šteta iznosi oko  3 000 kuna.

Nakon kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenika je podneseno Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.



Stranica