Teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti u vezi kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

U četvrtak, 4. kolovoza oko 5,45 sati u Zaprešiću, Krapinska, obavljenim je očevidom utvrđeno da je tijekom odobrenog i organiziranog lova članova lovačkog društva 65-godišnjak u jednom trenutku blizu polja sa kukuruzom misleći da se radi o životinji na koje su lovci bili u lovu, ispalio strjeljivo iz lovačke puške i pogodio 56-godišnjeg kolegu lovca koji je na mjestu događaja preminuo dok mu je pružana liječnička pomoć. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a kriminalističko istraživanje još je u tijeku.   

U četvrtak, 4. kolovoza oko 5,45 sati u Zaprešiću, Krapinska, obavljenim je očevidom  utvrđeno da je tijekom odobrenog i organiziranog lova članova lovačkog društva 65-godišnjak u jednom trenutku blizu polja sa kukuruzom misleći da se radi o životinji na koje su lovci bili u lovu, ispalio strjeljivo iz lovačke puške i pogodio 56-godišnjeg kolegu lovca koji je na mjestu događaja preminuo dok mu je pružana liječnička pomoć. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a kriminalističko istraživanje još je u tijeku.  



Stranica