Teško ozlijeđena vozačica mopeda, traže se svjedoci - očevici

Jučer, 9. kolovoza oko 13 sati u Islandskoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je 24-godišnja vozačica mopeda teško ozlijeđena. Upravljajući mopedom keeway f-act 50 zagrebačkih registracijskih oznaka Islandskom ulicom u smjeru zapada 24-godišnjakinja je u blagom desnom zavoju izgubila nadzor nad mopedom i prednjim kotačem i lijevom stranom mopeda naletjela na rubni kamen, nastavila se nekontrolirano kretati te se prevrnula. 

Jučer, 9. kolovoza oko 13 sati u Islandskoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je 24-godišnja vozačica mopeda teško ozlijeđena. Upravljajući mopedom keeway f-act 50 zagrebačkih registracijskih oznaka Islandskom ulicom u smjeru zapada 24-godišnjakinja je u blagom desnom zavoju izgubila nadzor nad mopedom i  prednjim kotačem i lijevom stranom mopeda naletjela na rubni kamen, nastavila se nekontrolirano kretati te se prevrnula. Stružući se zaustavila u naletu na stup javne rasvjete. Vozačica mopeda teško se ozlijedila, a liječnička joj je pomoć pružena u KBC Zagreb.
Kako bi se utvrdile točne okolnosti ove prometne nesreće, molimo svjedoke-očevice da svoja zapažanja jave na broj telefona 6530-870 ili 192
 



Stranica