Krim istraživanje: teška tjelesna ozljeda

Slika PU_ZG/slike/MUP/napad_sakama.jpg

U ponedjeljak, 22. kolovoza oko 1,45 sati u kafe baru u Vukovarskoj ulici, došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između 25-godišnjaka s jedne i više osoba s druge strane. Naime, 25-godišnjaka je 19-godišnjak, koji je večer provodio s još nekoliko prijatelja u navedenom kafe baru, nekoliko puta odgurnuo, nakon čega se u sukob umiješao i 23-godišnjak koji je 25-godišnjaka najprije počeo odgurivati, a potom ga i fizički napao. U sukob su se potom umiješali 24-godišnjak i 27-godišnjak te su oštećenog 25-godišnjaka četvorica muškaraca udarala dok ih nisu rastavili prisutni gosti. Do dolaska policijskih službenika osumnjičene su zadržali zaštitari, a oštećeni 25-godišnjak je kolima Hitne pomoći prevezen u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju koje su proveli policijski službenici IV PP Zagreb, osumnjičena četvorka je, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede, prepraćena u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.   

 

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 22. kolovoza oko 1,45 sati u kafe baru u Vukovarskoj ulici, došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između 25-godišnjaka s jedne i više osoba s druge strane. Naime, 25-godišnjaka je 19-godišnjak, koji je večer provodio s još nekoliko prijatelja u navedenom kafe baru, nekoliko puta odgurnuo, nakon čega se u sukob umiješao i 23-godišnjak koji je 25-godišnjaka najprije počeo odgurivati, a potom ga i fizički napao. U sukob su se potom umiješali 24-godišnjak i 27-godišnjak te su oštećenog 25-godišnjaka četvorica muškaraca udarala dok ih nisu rastavili prisutni gosti. Do dolaska policijskih službenika osumnjičene su zadržali zaštitari, a oštećeni 25-godišnjak je kolima Hitne pomoći prevezen u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju koje su proveli policijski službenici IV PP Zagreb, osumnjičena četvorka je, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede, prepraćena u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.  



Stranica