Teško ozlijeđena biciklistkinja na raskrižju Vukovarske i Henizelove ulice

Jučer, 31. rujna oko 13 sati na raskrižju Ulice grada Vukovara i Heinzelove ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je 29-godišnja vozačica bicikla teško ozlijeđena. Upravljajući biciklom khs Vukovarskom ulicom u smjeru istoka, dolaskom do raskrižja s Heinzelovom ulicom nastavila se kretati ravno bez da je propustila sva vozila koja su se kretala kolnikom na koji je uključivala. Na njen stražnji lijevi bočni dio bicikla naletio je osobni automobil fiat punto zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnjak, a kretao se u smjeru jugozapada u namjeri skretanja u desno na kolnik Ulice grada Vukovara. Od siline udarca biciklistkinja je pala na tlo i teško se ozlijedila, a liječnička joj je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica.  

Jučer, 31. rujna oko 13 sati na raskrižju Ulice grada Vukovara i Heinzelove ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je 29-godišnja vozačica bicikla teško ozlijeđena. Upravljajući biciklom khs Vukovarskom ulicom u smjeru istoka, dolaskom do raskrižja s Heinzelovom ulicom nastavila se kretati ravno bez da je propustila sva vozila koja su se kretala kolnikom na koji je uključivala. Na njen stražnji lijevi bočni dio bicikla naletio je osobni automobil fiat punto zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnjak, a kretao se u smjeru jugozapada u namjeri skretanja u desno na kolnik Ulice grada Vukovara.

Od siline udarca biciklistkinja je pala na tlo i teško se ozlijedila, a liječnička joj je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica.



Stranica