Krim. istraživanje: dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

Slika PU_ZG/slike/MUP/metci.jpg

Policijski službenici 3. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom na štetu četiri osobe starosti 44, 25, 22, i 3 godine. Osumnjičeni se 30. kolovoza oko 19,10 sati dovezao u osobnom automobilu mercedes njemačkih registracijskih oznaka u Otočku ulicu u Dubravi, izašao iz vozila držeći u ruci pištolj, te je 22-godišnjaku ugledavši ga uputio pogrdne riječi i pucao prema kući. 22-godišnjak je pobjegao dok je počinitelj vikao za njim i ponovno pucao prema kući nakon čega se udaljio automobilom. U tom trenutku u kući su se nalazili 25-godišnjak i 3-godišnje dijete, nitko nije ozlijeđen, a na kući su nastala manja oštećenja. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku Pritvorske jedinice policije PUZ-a, a Općinskom državnom odvjetništvu dostavljena kaznena prijava.  

 

Foto:  Ilustracija

Policijski službenici 3. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom na štetu četiri osobe starosti 44, 25, 22, i 3 godine.

Osumnjičeni se 30. kolovoza oko 19,10 sati dovezao u osobnom automobilu mercedes njemačkih registracijskih oznaka u Otočku ulicu u Dubravi, izašao iz vozila držeći u ruci pištolj, te je 22-godišnjaku ugledavši ga uputio pogrdne riječi i pucao prema kući. 22-godišnjak je pobjegao dok je počinitelj vikao za njim i ponovno pucao prema kući nakon čega se udaljio automobilom. U tom trenutku u kući su se nalazili 25-godišnjak i 3-godišnje dijete, nitko nije ozlijeđen, a na kući su nastala manja oštećenja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku Pritvorske jedinice policije PUZ-a, a Općinskom državnom odvjetništvu dostavljena kaznena prijava.



Stranica