Dovršeno krim. istraživanje - sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakomzbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti na štetu trojice policijskih službenika Policijske postaje Zaprešić. Osumnjičeni je 14. listopada oko 20,45 sati u Gornjem Laduču, Matije Gupca, na policijske službenike koji su postupali prema njemu, nahuškao psa. Za to vrijeme osumnjičeni se uspio udaljiti da bi ga policijski službenici 20.10.2011. pronašli i uhitili.  Protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava ODO-u Zagreb.  

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti na štetu trojice policijskih službenika Policijske postaje Zaprešić.

Osumnjičeni je 14. listopada oko 20,45 sati u Gornjem Laduču, Matije Gupca, na policijske službenike koji su postupali prema njemu, nahuškao psa. Za to vrijeme osumnjičeni se uspio udaljiti da bi ga policijski službenici 20.10.2011. pronašli i uhitili.    

Protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava ODO-u Zagreb.



Stranica