Dovršeno kriminalističko istraživanje: razbojništva

Slika PU_ZG/slike/MUP/uhicenik05.jpg

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta PUZ-a dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i 31-godišnjakom zbog osnova sumnje da su zajedno počinili 8 kaznenih djela razbojništava u poslovnicama za otkup plemenitih metala. Osumnjičeni su navedena kaznena djela počinili u razdoblju od 2. lipnja do 31. kolovoza 2012. na području Zagreba. Ponekad maskirani, ulazili su u poslovnice za otkup plemenitih metala i uz prijetnju plastičnim pištoljem zaposlenicima otuđili novac i nakit. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 105 000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zagrebačkom ODO-u je dostavljeno posebno izvješće, a osumnjičeni su dovedeni pritvorskom nadzorniku.  

FOTO: Ilustracija

 

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta PUZ-a dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i 31-godišnjakom zbog osnova sumnje da su zajedno počinili 8 kaznenih djela razbojništava u poslovnicama za otkup plemenitih metala.

Osumnjičeni su navedena kaznena djela počinili u razdoblju od 2. lipnja do 31. kolovoza 2012. na području Zagreba. Ponekad maskirani, ulazili su u poslovnice za otkup plemenitih metala i uz prijetnju plastičnim pištoljem zaposlenicima otuđili novac i nakit.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 105 000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zagrebačkom ODO-u je dostavljeno posebno izvješće, a osumnjičeni su dovedeni pritvorskom nadzorniku.



Stranica