Drske krađe na području Uprave

Jučer, 12. rujna oko 12,30 sati, Črnomerec, Krčelićeva, nepoznati je počinitelj na ulici s leđa prišao 72-godišnjakinji i s vrata joj strgnuo lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.  Jučer, 12. rujna oko 19 sati, Novi Zagreb, Lanište, nepoznati je počinitelj na ulici s leđa prišao 67-godišnjakinji i s vrta joj strgnuo lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna. Jučer, 12. rujna oko 22,30 sati, Trešnjevka, Hrgovići, dvojica su nepoznatih počinitelja na ulici prišla 30-godišnjakinji te joj je jedan i s vrata strgnuo lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.   

Jučer, 12. rujna oko 12,30 sati, Črnomerec, Krčelićeva, nepoznati je počinitelj na ulici s leđa prišao 72-godišnjakinji i s vrata joj strgnuo lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.  

 

Jučer, 12. rujna oko 19 sati, Novi Zagreb, Lanište, nepoznati je počinitelj na ulici s leđa prišao 67-godišnjakinji i s vrta joj strgnuo lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.

 

Jučer, 12. rujna oko 22,30 sati, Trešnjevka, Hrgovići, dvojica su nepoznatih počinitelja na ulici prišla 30-godišnjakinji te joj je jedan i s vrata strgnuo lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.  



Stranica