Gradonačelnik Milan Bandić posjetio Policijsku upravu zagrebačku

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2019/PROSINAC/Milan Bandić/Foto 1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Gradonačelnik Milan Bandić u već tradicionalnom obilasku hitnih službi posjetio i Policijsku upravu zagrebačku

Prilikom već tradicionalnog obilaska hitnih službi u novogodišnjoj noći, gradonačelnik Milan Bandić posjetio je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave zagrebačke gdje je zahvalio na tome da se sigurnost u Gradu Zagrebu piše velikim slovom, a čega ne bi bilo bez suradnje građana i policije.
 
Posebno je pohvalio način rukovođenja Policijskom upravom zagrebačkom, svjestan da jedino siguran grad „otvara vrata“ turistima ,a građanima čini život ugodnijim i kvalitetnijim.
 
Upravo to potvrđeno je kroz podatke i činjenice s kojima je kratko tom prilikom načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić upoznao gradonačelnika, a koji govore u prilog manjem broju kaznenih djela i većoj razriješenosti.
 
„Kriminalitet koji je najviše u fokusu je u padu, a to su imovinski kriminalitet, broj smrtno stradalih osoba u prometu kao i protupravna ponašanja u smislu remećenja javnog reda i mira. Uz bolju razriješenost, koju postižemo, zadovoljni smo stanjem sigurnosti na našem području.“ - rekao je Marko Rašić.
 
I ova noć, u kojoj se okupilo oko 20 000 građana na središnjem gradskom trgu, odvija se u najboljem redu, a na što smo se ne samo pripremili, nego smo i ponosni.
 
Na samom kraju i jedan i drugi poželjeli su sretnu, uspješnu i sigurnu novu 2020. godinu svim građanima i svim policijskim službenicima, a pogotovo onima koji ovu noć provode radno.

FOTO: PU zagrebačka

Stranica