Nakon razbojništva u pošti mogući počinitelj u postaji

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto 7 autic.jpg

Dovršeno kriminalisitčko istraživanje nad osumnjičenim

Jučer, 30. prosinca oko 19 sati na Peščenici na Trgu Stjepana Konzula, u poslovnici pošte, nepoznati je maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 54-godišnjom i 40-godišnjom zaposlenicom, kojom prilikom je otuđio više tisuća kuna. Po dojavi, policijski službenici su obilazeći užu i širu zonu uočili muškarca za kojeg su posumnjali da bi se mogao dovesti u svezu s tim djelom. Osumnjičenog su uhitili i doveli u policijsku postaju radi kriminalisitčkog istraživanja.

NADOPUNA

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godšnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Razbojništvo“.
 
Naime, sumnja se da je 30. prosinca 2019. godine, s unaprijed stvorenom namjerom stjecanja protupravne imovinske koristi, došao u poslovnicu pošte u Zagrebu na trgu Stjepana Konzula, gdje je uz prijetnju plastičnim pištoljem počinio razbojništvo nad dvjema zaposlenicama starosti 54 i 40 godina te otuđio novac.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

FOTO: Ilustracija

Stranica