Krim. istraživanje: drske krađe

Slika PU_ZG/slike/MUP/uhicenik04.jpg

Policijski službenici II. Policijske postaje Zagreb proveli su krim. istraživanje nad 20-godišnjakom i njegovim maloljetnim bratom zbog osnova sumnje da su počinili teške krađe na štetu starijih osoba. Oni su u periodu od 12. svibnja do 23. kolovoza ove godine, na području Črnomerca i Susedgrada počinili ukupno 17 teških krađa, na način da su trganjem lančića s vrata oštetili starije ženske osobe za ukupan iznos od oko 44 000 kuna. Otuđen nakit prodavali su poslovnicama za otkup plemenitih metala u Ilici i Tkalčićevoj ulici.

 Foto: Ilustracija

Policijski službenici II. Policijske postaje Zagreb proveli su krim. istraživanje nad 20-godišnjakom i njegovim maloljetnim bratom zbog osnova sumnje da su počinili teške krađe na štetu starijih osoba.

Oni su u periodu od 12. svibnja do 23. kolovoza ove godine, na području Črnomerca i Susedgrada počinili ukupno 17 teških krađa, na način da su trganjem lančića s vrata oštetili starije ženske osobe za ukupan iznos od oko 44 000 kuna. Otuđen nakit prodavali su poslovnicama za otkup plemenitih metala u Ilici i Tkalčićevoj ulici.

Nakon krim. istraživanja predani su Pritvorskom nadzorniku a protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu. 



Stranica