Krim. istraživanje: teška krađa

Slika PU_ZG/slike/MUP/novac02.jpg

Policijski su službenici 3. policijske postaje Zagreb dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo teške krađe na štetu 87-godišnjakinje. Osumnjičena je 28. svibnja došla na adresu stanovanja 87-godišnjakinje u Ulici Sv. Leopolda Mandića i ponudila joj na prodaju odjevne predmete i masažer. Osamdesetsedmogodišnjakinja je 37-godišnjakinju pustila u kuću, a ova je iskoristila njezinu nepažnju i iz hodnika otuđila novčanik s novcem . Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je dovedena pritvorskom nadzorniku.   

 

Foto: Ilustracija

Policijski su službenici 3. policijske postaje Zagreb dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo teške krađe na štetu 87-godišnjakinje.

Osumnjičena je 28. svibnja došla na adresu stanovanja 87-godišnjakinje u Ulici Sv. Leopolda Mandića i ponudila joj na prodaju odjevne predmete i masažer. Osamdesetsedmogodišnjakinja je 37-godišnjakinju pustila u kuću, a ova je iskoristila njezinu nepažnju i iz hodnika otuđila novčanik s novcem .

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je dovedena pritvorskom nadzorniku. 

 



Stranica